Klussenbussen

Om 7 uur gaat de wekker; goed geslapen op de truckersplaats. Wel af en toe wakker als de buurman start. We rijden een paar kilometer naar de Mercedes garage en zijn er voor 8 uur. Als we de sleutel hebben afgegeven lopen we naar Tim Hortons. Rustig ontbijten en aan de koffie.

Prima internet hebben ze hier; nog wat skypen en BTW aangifte doen. Om half 11 belt de garage dat de bus klaar is. Lekker snel. Omdat het vandaag heerlijk weer is met 20 graden, besluiten we niet ver te rijden. Eerst nog wat boodschappen en dan gaan we naar Bronte Creek Provincial Park in Oakville. Hier zijn we een paar weken geleden al eerder geweest. De korte broek kan aan en we lunchen lekker buiten. Daarna is het tijd om te klussen; een wasje draaien en de bus soppen. En de vandaag opgehaalde reserve-onderdelen slim opbergen. We verpakken de doosjes met filters in krimpfolie, tegen het stof. We kunnen ze met duct-tape onder het bed tegen de muur plakken. De hele middag rommelen we in en om de bus. Om 5 uur tijd voor een wijntje in de zon. We eten nog buiten, maar daarna is het fris. Nu zijn we best moe van de indrukken van de afgelopen dagen. Morgen moeten we maar bedenken wat we gaan doen, daar komt vanavond niet meer van. Langzaam gaan we richting de grens. Nog even genieten van de laatste dagen in lovely Canada.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s