Fort George

Het duurde even voordat we gisteren in slaap vielen; zoveel indrukken. De wekker gaat vroeg, zodat we om 7 uur aan het ontbijt zitten. Grace moet werken, maar maakt een heerlijk uitgebreid ontbijt voor ons klaar. Gezellig om nog even met z’n vieren aan tafel te zitten. Als Grace weg gaat, douchen wij en kletsen we nog wat met Herb, die straks naar de fysio moet.

Om half 9 zitten we weer in de bus. Wat was dat bijzonder; zo gastvrij te worden ontvangen door verre familieleden. Eenmaal onderweg stoppen we snel voor een koffiepauze. Weer even skypen met Gerhard z’n ouders, die natuurlijk van alles willen weten over ons bezoek. Daarna rijden we naar Niagara on the Lake. Het is miezerig weer, dus prima om een stuk te rijden. Bij Tim Hortons skypen we nog even met de andere ouders en lunchen we in de bus.

In de middag zijn we bij Niagara by the Lake. In dit gebied zijn veel wijngaarden en prachtige huizen. Wij bezoeken Fort George, waar vandaan de USA te zien is aan de overkant. We pakken een musket-demonstratie mee en een toertje door de barakken. Altijd leuk. Inmiddels hebben we zoveel forten gezien dat we haast zelf de rondleiding kunnen geven. Omdat het weer niet zo mooi is besluiten we door te rijden naar Niagara Falls. We doen wat boodschappen en checken in op de camping. Het is gelukkig niet meer zo koud in de bus. Lekker relaxen en napraten over ons familiebezoek. Morgen naar de watervallen.

{flickr photo=21976194116}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s