Mizzy Lake Trail

We waren van plan vroeg op te staan, maar omdat we laat op waren vanwege de maansverduistering lukt dat niet zo goed. Vandaag is het bewolkt, maar droog weer, prima hike-weer. Al met al zijn we om 9 uur bij het startpunt van de Mizzy Lake Trail. Een hike van 11 km, verwachte duur is 6 uur. Dus allebei een rugzak op en proviand mee.

Het pad gaat langs meertjes, door bossen en een moeras. Onderweg zien we mooie doorkijkjes in herfstkleuren en heel veel paddenstoelen. Behalve hier en daar een vogel zien we helaas geen wildlife verder. Wel horen we hoeven trappelen in het bos, maar er is niks te zien. Onderweg lunchen we met uitzicht over een meertje. Mooie hike. En we doen ‘m in minder dan 5 uur. Terug bij de camping relaxen we bij de bus. Even douchen en dan lekker lezen. Het is fris, dus zitten we binnen. Wat vliegt zo’n dag toch voorbij. Eindje lopen, stukje lezen, there’s a day, that’s a day. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s