Bruce Peninsula

Bij deze camping mag je laat uitchecken. Dus slapen we uit en starten langzaam op. Lekker buiten lezen met uitzicht op het meer. Even een wasje draaien en drogen in de zon en wind. Ook bellen we met Gerhard z’n oudtante om af te spreken over 2,5 week. In de jaren 50 is ze met haar man naar Canada gekomen.

Aan de telefoon horen we dan ook een zwaar Engels accent. We zijn welkom. We lunchen zelfs nog op de camping. Om half 2 vertrekken we naar het noorden.

Onderweg stoppen we nog even om te tanken en voor een paar boodschappen. Verder is het een lange, saaie rechte weg door vlak landschap. Ook hier lijkt het op Nederland. Wel staan er leuke reclameborden langs de weg (Losing weight? Fight back and visit the Sweetshop). Rond half 5 zijn we bij Bruce National Park. We hebben weer een mooie plek in het bos. Gerhard zet de hangmat op en we zitten lekker lang buiten bij het kampvuur. Het is ontzettend donker in het bos, zelfs bij de toiletten is er geen licht. Daar zijn een paar waxine-lichtjes neergezet. De toiletten zijn sowieso bijzonder; te bedienen met een voetpedaal waarna een luikje wegklapt. Een beetje zoals in een vliegtuig, maar dan met minder kracht. In het park zijn geen douches. En we blijven 2 nachten! Gelukkig is er een groot meer waarin je kunt zwemmen. Of we zetten een keteltje water op. Inmiddels zijn we wel wat gewend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s