Sandbanks Provincial Park

Het is prachtig weer als we opstaan, maar de wind waait nog hard. Dus ontbijten we binnen. Voordat we vertrekken lopen we eerst langs het strand van Lake Ontario. Er zijn veel kite-surfers en een paar gezinnetjes. We rijden naar een ander deel van het park, waar we een korte hike door de duinen doen. Mooi is het hier. Verderop landt er een gier om te peuzelen van een visgraat. Aan een picknicktafel lunchen we. Net als we weg willen rijden komt er weer iemand kletsen. Opvallend is dat vrijwel iedereen een familielid uit Nederland heeft. Deze man heeft een Nederlandse zwager. We poseren op zijn verzoek bij de bus. Grappig.

We rijden naar het Noorden, waar we eerst bij Tim Hortons de administratie bijwerken via internet. Daarna rijden we op de kaart binnendoor naar Peterborough. Landelijk gebied, veel boerderijen. In Peterborough checken we in op de stadscamping in een park. We kunnen nog lekker in de zon zitten en buiten eten. Er komt weer iemand kletsen, deze man heeft een vrouw met Nederlandse ouders. Morgen rijden we richting Toronto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s