Rainy day in Kingston

Het weerbericht klopt; het regent behoorlijk als we wakker worden. Dus slapen we uit, lezen we nog wat en zijn we pas om half 12 op weg. We rijden naar Kingston, een behoorlijke plaats even verderop. Bij Pan Chancho gaan we lunchen. Het is een drukke bakkerij/delicatessenwinkel met restaurant. We moeten zelfs 10 minuten wachten voor een tafel, met je naam op de lijst. Maar het is zeer de moeite waard, heerlijk gegeten (kaasplankje!). Bij een koffietentje pakken we nog een bakkie en checken we nog even het weer. Het blijft regenen vandaag. Dus doen we een paar boodschapjes en vullen we de wijnvoorraad weer aan. Daarna gaan we naar de film; Mission Impossible Rogue Nation. Altijd lekker ongeloofwaardig en lachen. Om 6 uur zijn we weer buiten; leuke film. Beetje zonde om voor een dure camping te betalen, terwijl we alleen in de bus zullen zitten. Dus besluiten we vannacht bij een truckers-stop te overnachten. Er zit een foodcourt bij met een 24-uurs Tim Hortons. En er zijn toiletten, schoon en ontzettend veel. Prima plek. We eten een broodje in de bus en bereiden de route voor met de kaart. Nu zitten we met een koffie van Tim te internetten. Morgen weer regen, dus even checken wat we gaan doen. Ook al regent het, de dag vliegt toch voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s