On the road again

Heerlijk lang geslapen, langzaam komen we weer in het oude ritme. Het regent ’s morgens, maar dat maakt niet zo veel uit, want we gaan een flink stuk rijden. Nova Scotia hebben we al goed gezien, dus we willen daar snel doorheen. Op de camping vullen we eerst de watertank.

Ook gieten we alvast 1 jerrycan diesel in de tank, want hier hebben we geen extra diesel nodig. Met een trechter gaat het prima, maar het blijft een beetje knoeien. Van diesel aan je handen zijn wij gelukkig niet vies. We rijden via de Trans-Canadian Highway, dus dat schiet lekker op. Met 1,5 uur rijden we van Cape Breton af en klaart het weer op. Onderweg stoppen we voor lunch en pauze, nog even naar Tim Hortons voor een ijskoffie. De tweede jerrycan legen we onderweg ook. Bij het visitor center van New Brunswick pikken we een verse kaart op. De bus rijdt prima, 480 km gemaakt en geen centje pijn. Wel is de eerder door Gerhard gerepareerde oliedrukmeter weer los geraakt, maar we weten hoe dat gemaakt kan worden.

Om half 6 zijn we op de camping. Meteen alweer aanspraak van geinteresseerden. Als eerste maar weer even een wasje draaien. De lege jerrycans gaan het dak weer op, dat scheelt toch weer ruimte achterin. Ook ruimen we de tentspullen goed op. Gerhard maakt de oliedrukmeter en draait nog wat schroeven aan. Het is hier goed warm, dus we zitten lang buiten. Vanaf morgen willen we weer wat gaan bekijken, zodat we weer in de oude flow zitten. Maar wat zijn wij blij dat de bus het weer goed doet.

{flickr photo=20893217421}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s