Barachois Pond Provincial Park

Na de regen van gisteren is het ’s morgens prachtig weer. We zitten lekker buiten te lezen en pakken langzaam in. Als de tent droog is, breken we ‘m weer af. Laat in de ochtend zijn we bij Berry Head Pond, waar we een korte hike rond een meertje doen. Even weer actief worden na al dat relaxen.

We lunchen daarna bij Rocky Harbour aan een picknicktafel bij de wasserette. En we internetten er nog even, terwijl we de computer aan de stroom leggen. Handig dat we het wachtwoord nog wisten van gisteren. In de auto bellen we de garage; de dame die opneemt vertelt dat de dieseltank vrijdag is weggegaan en vandaag aankomt in St John’s. Ze weet nog niet wanneer ie terugkomt, my love. Ze hebben wel gezegd dat het haast heeft. Of we morgen terug willen bellen.

We besluiten naar Corner Brook te rijden voor wat boodschappen. Helaas is de gasfles die we nodig hebben om te koken uitverkocht. We hebben nog wel wat, maar we weten niet voor hoe lang. Geen culinaire uitspatting dus, maar sla en noedelsoep. Ook kopen we nog ijs voor de koeltas. Dan rijden we nog een uurtje over de snelweg door de bergen. Dit gebied hebben we nog niet gezien. We zijn het national park uit, maar het landschap doet er hier niet voor onder. Bij Barachois Pond Provincial Park checken we in. We worden naar de day use area verwezen en moeten zelf maar een plekje uitzoeken. Vreemd, vinden we. We rijden nog een rondje over het park voor een ander plekje, maar besluiten toch bij de day use te gaan staan. Er staan ook andere kampeerders. Het is nog lekker warm weer, dus zitten we heerlijk buiten. Inmiddels is het donker en horen we steeds geritsel van kikkers, ook langs de tent. Dat wordt nog schrikken vannacht. We gaan zo met de auto even tandenpoetsen bij het toiletgebouw. Veel te ver in het donker om te lopen. Morgen weer bellen voor een nieuwe update.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s