Weer lui

Het is prachtig weer, dus installeren we ons op onze campsite met een boek in de zon, kopje koffie erbij. We blijven hier nog een nacht, dus geen haast. Rond het middaguur pakken we de auto naar Rocky Harbour. Even een wasje erin bij de wasserette, terwijl we ondertussen bij een restaurantje gaan lunchen.

Zoals hier veel het geval is; van buiten ziet het er niet bijzonder uit, maar binnen is het een leuk tentje. Allebei een moose-burger, lekker. Terug bij de was wachten we op de droger, ontertussen internetten. Het internet is hier zo goed dat we ook nog even skypen met de ouders. We doen nog een poging om een reserve primus-gas te kopen, maar dat hebben ze hier niet. Gelukkig hoeven we niet te koken, vanavond eten we brood. Terug bij de camping stookt Lesley nog even de rest-houtjes op in het kampvuur. Het betrekt en er is regen voorspeld. De eerste spetters kunnen we nog aan de picknicktafel onder de bomen blijven zitten. Daarna maar even in de auto. Dan missen we de bus wel; bij slecht weer heb je tenminste nog een huisje. Vroeg de tent in, de spannende boeken zijn nog niet uit. En de regen op de tent is gezellig. Weer zo’n luie dag.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s