Lui

Nu prima geslapen en lekker lang. Anders dan voorspeld is het erg bewolkt ’s morgens en gaat het zelfs een beetje regenen. Dus blijven we lekker in de tent liggen lezen; we hebben allebei een spannend boek, dus dat is geen straf. Later in de ochtend is het droog, dus lunchen we nog op de campsite en gaan we dan maar eens wat doen.  Eerst gaan we even internetten bij het visitor center. Dan rijden we naar Norris Point voor een kleine hike. Er is net een bus met toeristen hier gestopt. Een vrouw vraagt aan ons hoe laat ze weer vertrekken. O nee, jullie horen niet bij de groep. Lachen. Inmiddels is het mooi weer. Dus tijd voor een ijsje bij de haven, waar op een terras live muziek is. De gitarist speelt Newfy liedjes, die klinken als zeemansliederen. Daarna rijden we naar Lobster Cove Lighthouse. We bekijken het museum en zien een vreemd ding, even vragen wat het is. Het blijkt een ugly stick, een muziekinstrument gemaakt van een stok, met onderaan een schoen, bovenop een blikje en aan de zijkant spijkers met kroonkurken. Lesley daagt de ranger uit iets te spelen. Dus speelt ze een kinderliedje, al stampend met de stok, een andere ranger zingt. En een baby op de arm van een toerist kijkt met open mond. Leuk. We lopen nog een rondje en gaan dan terug naar de camping. Lesley is zeker een uur bezig het natgeregende hout aan de praat te krijgen, maar het lukt. We eten een soepje en pakken de spannende boeken er weer bij. Heerlijk relaxen.

{flickr photo=20007306633}

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s