Gros Morne revisited

Niet zo goed geslapen; even wennen aan de tent en we zijn toch nog wel met de bus bezig. Het is half bewolkt, maar warm. Dus ontbijten we buiten en breken we daarna de tent af. We rijden weer richting Corner Brook. Bij Blow-Me-Down hebben we geen bereik met de mobiel en we willen checken of de garage misschien een bericht heeft achtergelaten.

Nu het weer beter is, zien we de Blomidon Mountains ook. Onderweg kijken we bij een lookout. Een meneer wil even kletsen; als hij hoort dat we uit Nederland komen zegt ie “how exotic”. Lachen. Zodra we mobiel bereik hebben, zien we dat er inderdaad een voice mail is. Spannend, straks kan de tank bij nader inzien misschien toch niet gemaakt worden. Maar als we bellen blijkt dat ze de sleutel zochten van de tankdop, terwijl dat dezelfde is als de sleutel waarmee je start. Duh. De tank is er vanaf gehaald en gaat vandaag naar St Johns. Wel fijn om dat te horen.

In Corner Brook doen we nog wat boodschappen; stoffer en blik om de tent uit te vegen, een reserve primus-gasfles en nieuwe handdoeken (scheelt een keer wassen). Daarna internetten bij Tim Hortons. Inmiddels is het warm weer, dus rijden we met de airco aan naar Gros Morne National Park, want daar is het meest te doen. Vreemd dat de auto zo stil is. En we zitten heel dicht bij elkaar vergeleken met de bus. In Rocky Harbour slagen we nog voor wijn en een zak ijs om de koeltas te koelen. De tent staat snel, nu we weten hoe het werkt. We eten hotdogs en zitten bij het kampvuur tot een uur of half 10. Gezellig.

{flickr photo=20589686902}

Lezen in de tent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s