Terra Nova

Het regent als we wakker worden; de voorspelling is de hele dag regen. Maar we klagen niet, na zo’n topdag gisteren. We doen rustig aan, rijden eerst naar het douchegebouw en daarna naar een punt met internetontvangst. We zetten koffie en houden een skype-marathon met Nederland.

We lunchen hier ook en besluiten dan maar eens wat te gaan doen. Eerst rijden we naar Trinity, een klein plaatsje met oude gebouwen, maar met regen toch iets minder schattig. Daarna maken we wat kilometers naar Terra Nova National Park. In de middag checken we in, we staan al in het systeem, dus dat scheelt weer een hoop spellen. Ondanks de miezer doen we toch even een hike, langs een rivier. Lekker om even buiten te zijn. Terug in de bus lezen we, maken we een soepje en plannen voor de komende dagen. Lekker niks-aan-de-hand dagje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s