Cheticamp

Vanmorgen hebben we allebei een beetje een houten kop. Niks gewend blijkbaar. John komt vragen of we koffie komen drinken. Alison en John gaan nog naar Amerika, naar de staten waar wij net geweest zijn. Dus geven wij ze tips. Nadat zij zijn ingepakt komen ze afscheid nemen.

We komen elkaar waarschijnlijk niet meer tegen; zij gaan naar het zuiden en dan naar het westen van Canada. Wij gaan naar het noorden. Maar mochten we ooit weer eens in Nieuw Zeeland zijn, dan zijn we welkom. Leuk, hoor. Al met al zijn wij pas om 11 uur weg, we krijgen de vaart er niet zo in. Bij Inverness pakken we nog even internet op bij het visitor center. In de bus lunchen we, waarna we even over de boardwalk lopen langs de kust.

’s Middags rijden we naar Cheticamp. Eerst tanken, want in Cape Breton Highlands National Park zit geen tankstation. We rijden het park in en staan op de camping net na de ingang. Beetje buiten zitten, kopje thee erbij. Gerhard gaat nog even onder de bus liggen, want sinds gisteren is er iets mis met de oliedrukmeter. Er blijkt een snoertje te zijn gebroken en hij heeft het snel gemaakt. Nog even een stukje duct-tape erom ter bescherming, good to go. We eten binnen, want het is al best fris en af en toe spettert het. Helaas zijn de weersverwachtingen niet zo goed de komende dagen. Maar kijken of dat echt zo is en dan passen we de plannen gewoon weer aan.

{flickr photo=19809487336}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s