Hiking and biking in Keji

Vanmorgen is het meteen al lekker weer, we ontbijten buiten. Daarna rijden we naar het douchegebouw, een heel eind verderop. In de Lonely Planet staat dat je hier in de rij moet staan voor een douchehokje, maar dat is niet het geval. Het is helemaal niet druk op deze grote camping. Slechte business in het hoogseizoen.

We parkeren daarna de bus, drinken een bakkie en pakken dan de fiets. De trail is smal en loopt door het bos, langs meren en de rivier. Leuk pad, lekker veel sturen. En weer komen we vrijwel niemand tegen. Wel wordt er druk gekayakt. Bij een strandje eten we een banaantje, terwijl mensen hun kano uitladen. Je kunt hier kamperen op eilandjes, waar je naartoe kayakt. Ook leuk, maar niet met een bus natuurlijk. Onderweg pakken we ook nog een hike mee, maar wegens de vele muggen nemen we de korte route. Weer terug bij de bus lunchen we laat. Bij het visitor center nog even internetten en dan gaan we weer de weg op.

Vandaag rijden we maar een klein stukje, terug naar de kust. Eerst tanken, daarna naar de camping. Josh checkt ons in. Als ie hoort dat we ook naar midden Amerika gaan, schrijft hij een adresje in El Salvador op. Hij gaat daar elke winter naartoe, samen met zijn Nederlandse vrouw. Altijd handig, die tips. De campsite is aan het water. Er zwemmen eenden voorbij die duiken en dan lange tijd niet meer te zien zijn. Ook komt er nog een zeehond voorbij. We stoken weer een vuurtje en zitten tot half 10 buiten. Lekker. Morgen cultureel dagje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s