Thomas Raddall Provincial Park

Vannacht heeft het even geregend, maar vanochtend is het mooi weer. Na ontbijt en douchen gaan we boodschappen doen in de volgende grote plaats. We vinden een Walmart, maar kunnen niet alles van het lijstje halen; we zijn dol op Walmart, maar soms tref je er één zonder fresh food.

Dus gaan we ook nog naar Sobeys. De koelkast is weer vol, dus eerst maar even lunchen op een parkeerplaats met de schuifdeur open.

We zijn van plan door te rijden naar een provincial park, maar besluiten in Liverpool te checken of op zondag het Rossignol Cultural Center open is. En dat is het geval. Een oudere dame vertelt wat we waar vinden, de toegang is o.b.v. donatie. Het is de bonte verzameling van stuff van een fotograaf; opgezette dieren, First Nations kano’s, oude foto toestellen en outhouses (buiten toiletten). Bij de opgezette dieren uit Afrika liggen safari-helmen met een bordje erbij dat je deze op mag doen voor de foto. Uiteraard even gedaan. Lekker quirky museum. Een uur rijden verder checken we vroeg in de middag in bij Thomas Raddall Provincial Park. De camping is enorm, maar er is op zondag bijna niemand te zien. Gerhard zet de hangmat op en we zitten de hele middag heerlijk buiten te lezen. Na het eten doen we een hike langs het strand. Mooi licht nu en prachtige doorkijkjes. Een stel wijst ons op een zeehond op een rots; erg in de verte, maar af en toe zie je wat bewegen. Terug bij de bus is het tijd voor een kampvuur. Al even niet meer gedaan, maar het vuur is zo aan. Je kreeg 15 blokken voor $ 5, dus dat is aardig doorstoken. Nu nog even binnen lezen met een muziekje aan. Heerlijke relaxdag.

{flickr photo=19267372899}{flickr photo=18832926333}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s