To the movies in rainy Maine

Het regent nog niet als we wakker worden, maar er hangt wel een dreigend wolkendek. We gaan op pad en rijden naar downtown Bangor. Het blijkt niet zoveel bijzonders te zijn, dus rijden we door naar de supermarkt voor wat boodschappen. Op het parkeerterrein lunchen we in de bus.

Om de regenachtige dag te besteden gaan we naar de film, naar romantische comedy Aloha. Met ons nog 2 mensen in de zaal, maar het is dan ook 12 uur ’s middags op een dinsdag. Lekkere niks-aan-de-hand film. Als we buiten komen na 2 uur is de bui toch nog niet gevallen. Die begint als wij weer de weg op gaan.

Met ruim een uur rijden zijn we in Bar Harbour, een toeristisch plaatsje vlak bij Acadia National Park. Best wat mensen op de been, met paraplu en regenjas, want het regent behoorlijk door. We gaan even koffie drinken in een plaatselijk tentje en besluiten in het National Park te overnachten. Als het morgenochtend droog is (ja toch zeker), zijn we er meteen. Dus staan we nu op de Blackwood Campground, in het bos. Morgen even naar de rand lopen voor een ocean view. Nu lekker binnen, alvast een beetje inlezen voor Canada. Maar eerst nog even Acadia bekijken, voordat we de grens over gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s