Mountain that stands alone

Om half 7 gaat de wekker, want we gaan hiken. Douchen gaat met kwartjes (3 minuten voor 50 cent),dus dat schiet lekker op (net aan de shampoo uitgespoeld). We rijden naar de andere ingang van het park en beginnen vroeg aan de hike naar de top. Onderweg komen we best al wat mensen tegen.

Het blijkt een enorme klimpartij te zijn en we hebben het al snel heet. Na twee uur klimmen staan we op de top. Omdat deze berg los staat van de andere bergen (dat betekent Monadnock) kun je ver kijken over New England. Groen en bomen zo ver je kunt kijken, prachtig. De weg naar beneden minstens zo inspannend, omdat het zo steil is is het uitkijken geblazen (wij klimmen liever allebei). Na weer 2 uur staan we weer bij de bus. Daar lunchen we aan een picknicktafel. Maar goed dat we gisteren niet gegaan zijn; vandaag top weer.

Weer onderweg rijden we richting Vermont waar we nog wat boodschappen doen, waaronder sterkere anti-muggenspray. We worden vaak aangesproken over de bus, maar nu vroeg iemand op het parkeerterrein bij de supermarkt voor het eerst “What is that?”. Hij dacht dat we storm-chasers waren. We pakken nog even een Starbucks en checken in bij Fort Dummer State Park. Mooie grote plek, dus we chillen lekker buiten. Gelukkig geen muggen hier. En we testen de nieuwe firestarter natuurlijk voor een kampvuurtje. Een vrouw op de camping vertelt dat er tot vorige week nog nachtvorst was. Maar wij zitten tot 10 uur heerlijk buiten. Super dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s