Tribute to JFK

Vanochtend relaxen we weer rond de bus. Het is al vroeg warm, dus zijn we lekker buiten. Lesley verdwaalt nog bijna met hardlopen op deze enorme camping. Mooie plek. Omdat onze internetkaart gisteravond op was (natuurlijk net als je aan het bloggen bent) gaan we eerst naar Starbucks om te internetten en ons tegoed aan te vullen.

Daarna doen we boodschappen. En hup, de ochtend is alweer voorbij. Bij JFK Library & Museum lunchen we op het parkeerterrein in de bus, want we weten dat bij zo’n museum we al snel een paar uur bezig zijn. En inderdaad is het weer een prachtig museum. Veel filmbeelden in kleur en mooi weergegeven. Opvallend is dat kado’s van andere staatshoofden aan de Kennedy’s hier ook te zien zijn. Je zou toch denken dat die in het Witte Huis moeten blijven. Natuurlijk hangen er ook jurken van Jacky om het compleet te maken. Interessante man, met prachtige toespraken. Na 2,5 uur staan we weer buiten.

We rijden om 4 uur naar het noordwesten. Slecht getimed, zo blijkt, want er staat een enorme file. Ook op de tolweg, dus i.p.v. doorrijden kun je voor je geld nu lekker lang van de weg genieten. Het duurt zo lang dat we onderweg op internet nog zoeken naar andere campings, maar er zit in dit deel van Massachusettes niet zo veel. Al met al zijn we om half 8 op de camping, net voordat het begint te regenen met in de verte onweer. Prima plek, maar wel heel erg ver van het toilette-gebouw. We eten een salade en zetten zolang het kan de deuren en ramen open, want in de bus blijft de warmte erg hangen. Vroeg slapen, want we zijn moe. Kijken of de t-storm morgen weer is overgewaaid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s