Cape Cod

We zijn vroeg op en het is crisp, mooi weer maar koud. Eerst maar even boodschappen doen, bij de supermarkt en de slijterij. Je merkt dat het een lang weekend is, want het is druk op de wegen van de Cape. We lunchen op een parkeerplaats en rijden dan verder naar Hyannis. Omdat het naastgelegen Hyannisport het zomerverblijf van de Kennedy’s was, is hier een Kennedy museum.

Met privé foto’s en filmpjes. Interessant, maar erg klein. We rijden weer verder naar Falsmouth voor een ijsje. Zaten we een paar dagen geleden nog aan de lobstertail, die niks met kreeft te maken had; vandaag eten we een kreeftenijsje. Lekker, maar je moet het weten om de kreeft te proeven, anders lijkt het gewoon een roomijsje. Gerhard neemt Salted Turtle, maar dat is geen echte schildpad. Meer zoute toffee. We rijden met de bus verder naar Woods Hole, waar een klein aquarium is. Het is gratis, je hoeft alleen maar in te schrijven. Altijd weer leuk om vissen te kijken. En er mocht weer geaaid worden; deze keer zeester en krab. Dus staat Lesley meteen met de mouwen opgestroopt tussen de kleuters.

Eind van de middag rijden we weer naar de camping in 5 kwartier. Zomaar 140 km gereden vandaag; Cape Cod is groter dan je denkt. We zetten de stoeltjes achter de bus in de luwte, zodat we nog even in de zon kunnen zitten en trekken een flesje wijn open. Eten lukt niet meer buiten, dus zitten we weer gezellig binnen. Morgen een stukje fietsen, weather permitting.

{flickr photo=17400924733}{flickr photo=17833528318}

Spannende ijs-smaakjes 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s