Mistig Mystic

Zoals al voorspeld was, regent het. Niet hard, vooral miezer. Gelukkig moeten we vandaag boodschappen doen, dus daar zijn we de ochtend mee zoet. Walmart is altijd leuk. We lunchen op de parkeerplaats in de bus. In New Haven willen we een museum bekijken, maar we kunnen niet echt een parkeerplek vinden voor de bus, dus zien we er van af. Via het schattige plaatsje Essex rijden we verder naar het oosten.

Er zijn weinig mensen op straat, met regen blijft iedereen binnen. Dus installeren wij ons in Starbuck in Old Saybrook voor een uurtje top koffie en dito internet. Lesley loopt voordat we wegrijden nog even de plaatselijke Chamber of Commerce binnen. Een dame zoekt allerlei folders op, waarschijnlijk heeft ze het nog niet zo druk gehad. Ze vraagt of de bus van ons is en wil van alles weten. En ze wil een foto nemen voor op de Facebook pagina, want ze heeft nog niet eerder iemand binnen gehad die van zo ver kwam. Dus staan we nu met foto op Facebook, famous in Connecticut. Erg grappig. We checken in op de camping bij Mystic. Het is mistig en warm tegelijk, vreemd. We kunnen nog wel buiten eten, maar folders en boeken worden klam. Dus zitten we nu binnen te chillen. Weer zo’n relax dagje. Morgen maar weer een beetje actie, want we worden er lui van.

{flickr photo=17851384376}

Famous van Facebook-pagina Old Saybrook Chamber of Commerce

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s