To the Coast of Connecticut

Het is vannochtend bewolkt, waardoor het een stuk koeler is. We zitten weer in de relax-stand, dus met ontbijten, klusjes en hardlopen is de ochtend snel voorbij. Voor het eerst moest je 2 kwartjes betalen om te douchen, maar dan heb je ook een goede douche (vaak moet je je best doen de shampoo uit te spoelen, vanwege de kleine straal).

Om 12 uur rijden we pas weg bij de camping. We nemen de scenic route door de Litchfield Hills. In de herfst komen hier veel toeristen vanwege de herfstkleuren. Nu zijn de heuvels fris groen. Bij Kent Falls State Park lunchen we en doen we een kleine hike langs een waterval. We wisten niet dat dit hier was; altijd leuk, zo’n overwachte bezienswaardigheid. Daarna rijden we nog ruim 2 uur tot we bij de kust zijn. Bij Hammonasset Beach State Park checken we in op een enorme camping. Ze zijn afgelopen vrijdag open gegaan en zullen komend weekend wegens Memorial Day vol zijn (ruim 500 plaatsen). Nu staat er hier en daar een camper. We zitten nog wel even buiten, maar het is hier aan de kust behoorlijk fris, dus eten we binnen. Ook klussen we nog wat met duct tape, ideaal voor kleine reparaties. Nu zitten we lekker binnen, muziekje aan, beetje lezen en internetten. Lekker niks-aan-de-hand dagje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s