Almost on TV & family reunion in NYC

De wekker gaat om half zeven en we zitten al vroeg op ferry tussen de forensen. Via Wallstreet nemen we de metro naar 30 Rockefeller om in de rij te staan voor standby tickets voor Jimmy Fallon’s Tonight Show. Als we er zijn staat er al een behoorlijke rij. We ontbijten met de meegebrachte boterhammen en krijgen standby ticket 56 en 57.

Geen garantie, we moeten ons vanmiddag weer melden, maar zonder rugzak. Dus zoeken we een luggage storage. We hebben meteen een weekkaart voor de metro gekocht en dat is wel nodig, want we gaan kriskras door de stad. ’s Morgens naar High Line, het langgerekte boven de weg gelegen park op een oud treinspoor. In het Meatpackers District lunchen we op een terras. En we pakken speciaal de metro om een foto te maken van het restaurant van Seinfeld. Tenminste van de gevel, want de rest is opgenomen in een studio in LA. Je bent fan of niet.

Terug bij NBC tekenen we in en krijgen we weer een nieuwe tijd om ons te melden. We lummelen wat rond 30 Rock om de tijd stuk te slaan. Dan moeten we een lange rij vormen, op volgorde van nummer. Wij zijn de twee met het hoogste standby nummer, die zich melden. Als snel blijkt dat t/m nummer 25 men nog een kans maakt. Jammer, maar leuk dat we het geprobeerd hebben. Dus hebben we de tijd aan ons zelf en lopen we over de Brooklyn Bridge; prachtig. Aan het eind van de middag halen we onze rugzak op bij de storage. Het adres is dichtbij het hotel van papa en mama (van Lesley), die vandaag aankomen. Op de gok gaan we in de lobby zitten en toevallig komen ze 5 minuten later binnen. Dat is gek, alsof we elkaar gisteren nog zagen. Papa is ruim 50 jaar geleden naar NYC geweest, toen hij in dienst zat. Hij wilde altijd nog mama New York laten zien. Dat combineren we nu, erg leuk. We lopen naar Times Square waar het mega druk is. Veel gekke mensen en een kiss cam op een groot scherm. We drinken wat in een pub, waarna wij de metro nemen naar New Jersey. Nu zijn we helemaal stuk. Lekker slapen, dan laten wij Ab en Nel morgen New York zien!

{flickr photo=17660594735}{flickr photo=17472764658}{flickr photo=17660608935}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s