Buttermilk Falls

We hebben de wekker gezet, want we willen veel zien en ook nog een behoorlijk stuk rijden. Eerst gaan we bij Walmart een gasflesje ruilen; we hebben een primus-setje gekocht als reserve, want je weet nooit wanneer de gasfles in de bus leeg is (sta je net te koken …). En dan kunnen we ook eens buiten koken.

Maar we hadden de verkeerde, geen punt bij Walmart, zo geregeld. Dan rijden we naar Buttermilk Falls State Park, waar we een mooie hike doen langs een lange gelaagde waterval. Verderop in het park doen we nog een hike rond een meertje. Aan een picknicktafel lunchen we. Het is heerlijk weer, behoorlijk zweten met al dat klimmen.

Tijd om weer verder te gaan, dus rijden we zo’n 2,5 uur naar Davenport, net boven de Catskill Mountains. Het landschap is glooiend en het is niet druk op de weg. We checken in op een zeer rustige camping, ondanks het moederdagweekend. Een camping aangesloten bij Passport America, een kortingskaart voor campings die we er dik uit hebben, want je krijgt 50% korting. Hier staan we voor $ 15. Vandaag zonder water en stroom, want dat hebben we zelf. Voor ons een enorm leeg veld en het is even lopen naar de toiletten. We zitten nog heerlijk buiten, af en toe vliegt er een paartje gakkende ganzen over. In het donker zitten we wel helemaal ingesmeerd met anti-muggenspul en met anti-mugwierook aan, want ze zoemen om onze oren. Met een zaklamp in je thee schijnen, voordat je een slok neemt met mug. Zo maar naar binnen, dakraam open met de hor ervoor. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s