Pennsylvania Wilds

Elke dag is het weer wat warmer als we opstaan. Heerlijk weer om buiten te ontbijten, daarna hardlopen en relaxen. We gaan nog even internetten bij het kantoor en vertrekken om 12 uur. Vandaag gaan we naar het Noorden, naar de Pennsylvania Wilds. De snelweg loopt langs een rivier door de heuvels.

Allebei rijden we een stuk en we lunchen tussendoor weer op een parkeerterrein. In Wellsboro gaan we tanken; de dame die er werkt komt enthousiast foto’s nemen van de bus. Bij het kantoor van de State Forest (zeg maar Staatsbosbeheer) halen we een kaart en vragen we naar de eenvoudige camping. Met een stift wordt de route getekend. En je krijgt meteen een stapel andere kaarten en folders mee; studiemateriaal voor vanavond. In het plaatsje zoeken we een slijterij, maar die vinden we niet, dus wordt het fris (later blijkt dat je op de camping geen alcohol mag drinken, komt goed uit).

Het is even zoeken, maar dan vinden we de camping in de heuvels, in een bos. Je moet je gegevens invullen op een enveloppe en er $ 10 in doen. Verderop staan wat tenten en er wordt gevist, maar het is rustig. Gerhard zet de hangmat op en we lezen lekker buiten, met op de achtergrond geruis van de rivier. Als we koken is het een beetje spannend; er zouden hier beren kunnen zitten en wellicht lusten die ook kip met boontjes. Dus wassen we na het eten snel af, zodat we geen wilde dieren aantrekken. Inmiddels is het goed donker, want er is hier geen buitenverlichting. Dus met de zaklamp naar een dry toilet (zonder doortrekken, maar het stinkt niet en ziet er schoon uit). Morgen zijn we lekker vroeg weg, want er is hier geen douche. Even back to basics.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s