Choc fix

Gisteren zijn we zo actief geweest, vandaag doen we lekker lui. Buiten ontbijten en internetten. Inmiddels hebben we de koelkast leeg gegeten, dus doen we boodschappen bij Walmart. Ondanks de Amish gemeenschap blijkbaar toch gewoon open op zondag. Zoveel gekocht dat het nog passen en meten is.

Dan gaan we naar Hershey voor een flitsbezoek aan Hershey’s Chocolate World. Hershey is de Van Houten of Verkade van de USA. Binnen kunnen je een aantal attracties doen (waaronder je eigen chocolade reep maken), maar wij pakken even de Hershey Tour mee (bovendien gratis). Echt een Efteling-gevoel, compleet met bewegend bakje langs zingende koeien en een door een nepfabriek waar alle handelingen om tot een chocoladereep te komen worden uitgelegd. En bij de uitgang krijg je een mini KitKat. Lachen! Natuurlijk kom je uit in de shop, die gigantisch is. Wij kennen de meeste merken in Europa niet, maar het ziet er allemaal even zoet uit. Groot ook, jerrycans siroop formaat motorolie. Ook wij shoppen wat, al met al voor $ 20 de deur uit. Slim van Hershey.

We rijden nog een uurtje naar Liverpool. Op een niets-aan-de-camping checken we in. Lekker buiten lezen in de zon, chocolaatje erbij. We zitten nu in het donker aan een picknicktafel verderop, want bij onze plek is geen internet. Thermosflesje thee mee en de hoofdlamp om de weg terug te vinden.

{flickr photo=16740611683}{flickr photo=16740612353}

Chocolade-reep van 2,26 kg (niet gekocht) en onze vangst (Twizzlers, soort nep drop, al op …)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s