Go anywhere …

Vandaag zou het weer regenen, maar we hebben mazzel, het is droog. Wel is het behoorlijk fris, vesten aan. We zijn al vroeg op weg om de Battlefield Auto Tour te doen, een auto route langs belangrijke punten in de slag van Gettysburg. Er staan hier zo’n 1.300 monumenten van verschillende regimenten en staten.

Gewoon in straten waar mensen wonen, of in het veld. Zeer indrukwekkend. We hebben een kaart met de route, maar het is overduidelijk waar je moet zijn; schoolbussen en toeristen. We lopen nog een rondje op het kerkhof met heel vaak “unknown” op een grafsteen. Eind van de ochtend doen we boodschappen bij Walmart. Deze heeft maar een kleine vers-afdeling gek genoeg, dus we slagen maar ten dele. Genoeg om in de bus te kunnen lunchen op het parkeerterrein. En we hebben een enorme voorraad, dus we redden het nog wel. 

’s Middags rijden we naar de vestiging van Camping World bij Harrisburg voor onze Go Anywhere Toilet. En ja hoor, geslaagd. Ze hebben geen bus Poo Powder; Lesley grapt nog tegen de verkoper dat dit niet echt een artikel is om over de intercom om te roepen … maar ze hebben wel een andere starterskit. Kortom; we can go anywhere. Vervolgens rijden we naar Kinzers in Pennsylvania Dutch Country. We hebben nog geen Amish people gezien, maar dat komt morgen wel. We staan op een mooie plek, pakken nog een klein beetje zon mee en stoken weer een kampvuurtje (Lesley de vuurmaker verkleedt zich zelfs even in het vuurshirt, dat behoorlijk naar rook stinkt). Tot 21 uur kunnnen we nog buiten zitten. En we pakken natuurlijk ons toilet uit, leuk ding. Met een solar shower en wc zijn we zelfvoorzienend. Maar het blijft een hoge nood-wc; voorlopig lopen we met de zaklamp naar het toiletgebouw.

{flickr photo=17150088378}{flickr photo=17150285840}{flickr photo=17150076818}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s