Mooi Monticello

Na alle regen van gisteren is het vanochtend opeens droog. We zijn laat wakker, blijkbaar maakt kou ook moe. Na het ontbijt vertrekken we voor boodschappen; een kar vol, want we gaan de natuur in. In de Walmart is het ook ijskoud van alle koelingen, snel opwarmen buiten. Nog even tanken en dan op weg naar Monticello, het huis van Thomas Jefferson. Op de parkeerplaats even lunchen in de bus, dan direct een toertje door het huis. Weer interessante weetjes; Thomas heeft het huis zelf ontworpen en het bevat de modernste snufjes van toen. Na de toer bekijken we uitgebreid de andere gebouwen en de tuin. Het huis ligt op een heuvel, lekker vredig hier. Terug bij het visitor center pakken we nog even de film mee. 

Het is maar een half uur rijden naar de camping vlakbij Shenandoah National Park. Inmiddels schijnt de zon, dus zitten we lekker buiten, terwijl een wasje draait. We koken in de bus, gehakt uit een hilarische verpakking (methode leverworst), genoeg voor 2x. En dan hebben wij nog de kleinste gekocht; je hebt gehaktworsten zo groot als een bovenbeen! Nu binnen tussen de was met supersnel internet. Voorraad: check, diesel: check, schone kleren: check. Ready for some nature!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s