Hello Virginia

Vanmorgen is het iets frisser dan gisteren, dus we ontbijten binnen. We nemen uitgebreid de tijd voor hardlopen, knutselen aan de bus en relaxen. Ook komen Magda en Fred nog even gedag zeggen, sta je zomaar een uur te praten. Altijd leuk om mensen te ontmoeten met dezelfde reispassie. Pas na twaalf uur vertrekken we van de camping.

In Pocomoke City doen we de Walmart nog even aan. Ze hebben niet de internetaansluiting die we willen hebben, maar we laten ons wel informeren. Ook nog even langs de slijterij, zodat we nu een keurige wijnvoorraad hebben. Verder staat vandaag vooral in het teken van rijden naar het zuiden; van het schiereiland af naar Virginia. Halverwege pakken we nog even een koffie- en internet break bij McDonalds. Daarna verder over de Chesapeake Bay Bridge-Tunnel, een aaneenschakeling van ruim 17 mijl van bruggen en tunnels, self proclaimed “largest bridge-tunnel complex in the world”. Nu zijn Amerikanen gek op de overtreffende trap, zaken zijn hier al snel largest, oldest, smallest, zo niet van de wereld, dan toch wel minimaal east of the Mississippi. Maar toegegeven, door de regen zien we toch een indrukwekkende partij bruggen. Bij First Landing State Park checkt een aardige ranger ons in en zetten we de camper neer. Luifel uit, om de ergste blubberige inloop te voorkopen. Binnen koken we met een muziekje aan. Ook met regen is de bus super gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s