Hong Kong Layover

De eerste vlucht gaat voorspoedig. In Dhaka komen er weer passagiers bij, als we weer opstijgen slapen we. ’s Morgens vroeg zijn we in Hong Kong. We hoeven de bagage niet op te halen, want die is doorgelabeld. Dus gaan we door de douane. Op internet hebben we gezien dat het Regal Hotel dagkamers verhuurd. Bij de balie in de aankomsthal blijkt er geen kamer beschikbaar. Het is een enorm hotel, dus we kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen. Na een broodje vragen we het nog eens we wordt ons geadviseerd naar het hotel te gaan (niet echt nuttig, zo’n balie). Er is wel een kamer beschikbaar, maar pas om 11 uur. Geen punt, we gaan naar Starbucks en internetten nog wat. Daarna slapen we heerlijk in de luxe kamer (waarschijnlijk de duurste van de hele reis). Nog wat TV kijken en douchen, waarna we fris weer door de douane gaan. Na een laat diner bekijken we de winkels en internetten we nog maar wat. Om half 1 starten we met de laatste etappe; nog ruim 12,5 uur zijn we wereldreiziger. Nog even van genieten.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s