We’re back!

De vlucht vanaf Hong Kong gaat weer snel voor ons gevoel. Met TV kijken en af en toe wat slapen vliegen 11,5 uur weer om. Als de daling wordt ingezet zien we vanaf boven hoe plat en schoon (ten opzichte van Azië) Nederland eigenlijk is. Rond half 7 zijn we geland. Zoals altijd op Schiphol moet er weer een aardig eind gelopen worden, maar dat is wel lekker na al dat zitten. Het valt op hoe ontzettend soepel de paspoortcontrole hier is. Daarna maar afwachten of onze doorgelabelde tassen er wel zijn. We hebben er al snel 1, maar wachten nog op de tweede. Als de tekst “alle bagage gelost” verschijnt denken we nog dat het daarbij blijft, maar vrijwel als laatste rolt onze tas toch nog op de band. We worden opgehaald door Lesley’s ouders, denken we. Zodra we door de deur komen blijkt bijna de hele familie er te staan, compleet met spandoeken, bloemen en fruit. Wat een leuke verrassing en dat op dit onmogelijke tijdstip (ze zijn om 5 uur opgestaan). Lesley d’r moeder loopt ons al tegemoet, bijna door de douane. Na zoenen en knuffels drinken we samen koffie bij Starbucks.

Eenmaal in Wateringen snel alle kleren wassen en douchen. Het is heerlijk weer dus zitten we in de tuin. Mama is jarig vandaag; we hebben geen kado, maar ze vindt dat onze terugkomst haar kado is. Het lijkt gek genoeg of we niet weg zijn geweest, hoewel we nog vol zijn van onze belevenissen. Het valt niet tegen hoe fit we vandaag zijn. Nu naar bed, want morgen houdt de familie nog een feestje voor ons. Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s