Relaxen in Pokhara

Vandaag geen wekker, dus slapen we voor ons doen uit. Het is een prachtige heldere dag, dus ontbijten we op het dakterras. Daarna op de kamer flink internetten en foto’s uploaden. Halverwege de ochtend gaan we naar buiten. Hier en daar is de stoep nog gekleurd van Holi; verder is er niet veel meer van te zien. We doen weer eens wat pinpogingen en het is bij de vierde raak. Altijd een beetje spannend of je hier geld uit de muur krijgt. Aan het meer vinden we een mooi terras waar we lekker lezen en later ook lunchen. Terug bij de kamer weer lezen en internetten. Op het balkon is het heet; gek om in de bergen met een muts op te slapen en vandaag in korte broek en slippers te lopen. We hebben de broeken van gisteren tijdens Holi uitgespoeld en de schade valt mee. De t-shirts zijn niet meer te redden, dus die gooien we weg. ’s Avonds eten we Koreaanse BBQ. Er komen allemaal schaaltjes op tafel en een hete plaat. Lekker, maar we weten niet zo goed wat we gegeten hebben door de beperkte uitleg. Nu zijn we gewoon moe van het niks doen. Dat krijg je als je steeds zo aktief bent. Morgen dus weer tijd voor aktie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s