Ziekenboeg in Cantho

Vannacht in de weer met pillen en poeders. Dat slaat aan, dus slapen we goed. Om 6 uur gaat de wekker voor ons toertje. Het lijkt ons niet verstandig dat Lesley nu 4 uur in een gammel bootje gaat zitten. Om 7 uur gaat Gerhard ons afmelden. Er staat al een oud vrouwtje te wachten. De receptioniste helpt met vertalen; het is verzet naar morgen. We slapen wat uit en gaan ontbijten. Het gaat een stuk beter, maar we doen vandaag rustig aan. Gerhard gaat in de tuin zitten lezen en raakt aan de praat met een Zweed. Een 10 jarig Vietnamees meisje wil graag Engels oefenen en stelt vragen aan die twee grote blanke toeristen. Zo kom je nog eens wat van elkaar te weten. Lesley ligt op bed en kijkt TV. We hebben gelukkig 3 Amerikaanse filmzenders. ’s Middags lunchen we op het terras.

De middag verloopt hetzelfde; Lesley ligt op bed, Gerhard zit buiten en doet boodschappen en klusjes. ’s Avonds gaan we eerder eten, omdat het restaurant gisteren dicht was. Er zitten weinig mensen, alleen wat Europese toeristen. De keuken gaat vroeg dit vanwege de nasleep van Tet. Terwijl we eten zitten een paar zwerfkatjes te kijken. Nu nog even buizen en vroeg naar bed. Het gaat al beter, maar is nog niet over. Morgen weer vroeg de wekker. Nu maar hopen dat het goed is overgekomen en dat er morgen ook iemand staat voor onze boottocht (ervan uitgaande dat Lesley beter genoeg is). 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s