R-and-R in Mui Ne

Het is Chinees Nieuwjaar, het jaar van de draak. Van het vuurwerk hebben we niks gezien gisteren. We wensen de medewerkers van het hotel happy new year. Vandaag staat in het teken van R&R, rest and relaxation. We luieren na het ontbijt nog wat op de kamer en gaan laat in de ochtend naar het strand. Het is niet erg druk; veel strandbedjes van de resorts zijn leeg. Ons hotel ligt niet aan het strand, dus wij liggen gewoon op het zand. Het is warm, maar er staat een lekker koel briesje. Eindelijk weer tijd voor een boek. Voor de lunch lopen we de strip weer op. Veel winkeltjes zijn dicht vanwege Tet. We nemen weer Pho, ons vaste lunchgerecht.

’s Middags gaan we bij een resort op een loungebank zitten, met uitzicht op het strand. Er staat inmiddels meer wind en er zijn veel kitesurfers. Leuk om te kijken hoe hoog ze springen, onder het genot van een versgeperst sapje. Nog even geshopt en voor Gerhard een iPho t-shirt gekocht. Gezwommen in het zwembad en nog wat gerelaxt op de kamer. ’s Avonds weer lekker gegeten bij een druk restaurantje. Ook hier krijgen we bij de rekening weer wat watermeloen. Vaak krijg je iets; fruit of thee. Nu een beetje zappen. Wat een lekker luie dag. Morgen weer tijd voor actie: we gaan naar Ho Chi Minh City (HCMC). De grootste stad van Vietnam met 7 miljoen inwoners, dus actie genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s