To Auckland

We zijn toch vroeg op, ondanks dat we laat gingen slapen. Het is wisselvallig; miezer, regen en soms even droog. Als wij de laatste dingen inpakken, rijden de buren weg in een grote camper, terwijl ze de stekker er nog in hebben zitten. Gerhard roept, Lesley rent er achteraan, maar hun stekker is stuk. Actie op de vroege ochtend. Dit zal vast vaker gebeuren, wij checken altijd extra voordat we wegrijden of alles in de bus is. We gaan vandaag naar Auckland, een uur of 3 rijden. Door kleine plaatsjes, maar ook door wat grotere steden met meer industrie dan we tot nu toe gezien hebben. De zon komt er af en toe doorheen en dan is het lekker warm, maar het is toch overwegend nat weer. We lunchen in de bus langs een rivier met zeer hoog water.

Bij de supermarkt (gewoon open vandaag) halen we de laatste boodschappen. Beetje uitkienen, zodat we de koelkast leeg eten. De koelkast heeft sinds gisteren kuren, staat vaak te koud of is opeens uit. Maar hij lijkt het te houden voor de laatste dagen. We hebben een camping uitgezocht net over de brug in het noorden van Auckland. Een kleine camping aan zee. We kunnen even buiten zitten, maar gaan weer naar binnen als het spettert. Laatste deel van de 3-delige film gekeken. Gekookt in de keuken, waar nauwelijks plek is om te eten, dus nemen we de pannen mee naar de bus en eten we daar. Achterklep open, uitzicht op zee, We zijn nu aan het internetten en lezen, maar gaan vroeg slapen, want we zijn best moe. Was een rustige nieuwjaarsdag. Morgen gaan we nog even Auckland bekijken, voordat we kiwiland verlaten op dinsdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s