Ferry to Auckland

Vanochtend maken we eerst een lijstje van de klusjes die we moeten doen. Onze laatste dag in NZ gaan we Auckland bekijken, maar moeten we ook wat dingen regelen. We nemen de bus naar Devonport en vanaf daar de ferry naar Auckland. Bus en ferry wachten op elkaar, dus dat is goed geregeld. Het is bewolkt, maar gelukkig droog. We herkennen nog wel het één en ander van de vorige keer. We bekijken een paar leuke straatjes en een park. In een klein tentje lunchen we uitgebreid, zodat we vanavond niet meer hoeven te koken. In een internetshop printen we onze Vietnam visa en wat andere papieren die we nodig hebben. Dan met de ferry terug naar Devonport; mooie skyline van Auckland vanaf het water. Vanochtend hadden we via internet uitgezocht hoe duur het is om spullen naar Nederland te sturen. Dat blijkt een vermogen te kosten, dus besluiten we dat niet te doen. Dan maar, enigzins met pijn in het hart, de 2 Lonely Planets verkopen. Bij een tweedehandswinkel gaven ze er $10 voor. Net niet genoeg voor 2 luxe ijsjes, maar we hoeven ze nu niet meer mee te sjouwen. 

Terug op de camping trekt de bewolking open en is het heerlijk zonnig. Dat komt goed uit, want we draaien nog een wasje en alles moet droog ingepakt worden. We pakken onze tassen in en ruimen de bus op. Spullen die over zijn gaat Lesley bij de buren uit Engeland brengen, die net zijn aangekomen vanuit Vietnam. De wekker is gezet, morgen vroeg op, want we moeten door de ochtendspits. Na bijna 16 weken wonen in 5 verschillende campers slapen we nu nog 1 nachtje in onze bus slapen. Wat betreft deze reis dan natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s