Bay of plenty … of rain

Het regent behoorlijk hard als we wakker worden. Rennen naar de badkamer. Het is voorspeld dat het vandaag zo blijft. We rijden langs de kust verder naar het oosten. Onderweg boodschappen gedaan en uitgebreid koffie gedronken in een overdekt wnkelcentrum. Verderop bij Te Puke maken we even een foto bij de giant kiwifruit. Een aantal jaren geleden waren we hier ook. Verderop in Whakatane is er een kleine bioscoop, dus kopen we kaartjes voor de film van 1 uur: Mission Impossible, Ghost Protocol. Erg leuke actiefilm.

Weer buiten regent het nog steeds. We rijden naar Ohope Beach. even thee drinken in de TV kamer. Daarna koken in de campkitchen. Nu zitten we weer in de TV kamer, een beetje buizen. En een nieuw plan gemaakt; we passen de route aan, op zoek naar beter weer. Morgen rijden we naar het zuid-westen. Kijken hoe ver we komen. Op TV zien we dat er op het zuidereiland overstromingen zijn, dus hier valt het nog mee. Gelukkig leuke boeken en internet, dus we vermaken ons prima.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s