See ya Aussie, Hello Kiwiland

Wekker gezet, maar we hoeven niet zo heel vroeg op. Niet zo goed geslapen, zeker niet meer gewend aan een normaal bed. We lopen naar het vliegveld en checken in. Na ontbijt door de controle en immigratie. Het is erg druk, maar de rij blijft bewegen, dus het voelt niet lang. De man bij de controle zegt: welcome to the nuthouse. Eenmaal bij de gate hoeven we nog maar 20 minuten te wachten.

De vlucht is prima; met TV en film kijken zijn 3 uur en een kwartier een makkie. Binnen een half uur staan we buiten. En dat met strenge controle. Toch nog de thee-zakjes weggegooid, die we hadden meegenomen. Er mag geen eten ingevoerd worden, in welke vorm dan ook, en de boetes zijn hoog. Lesley moet de onderkant van de hiking boots laten zien. Dat ging een beetje houterig, “I can see you are no ballerina, but I would do worse”. Tja, net ruim 3 uur gezeten. Met de shuttle bus naar ons airport hotel. Er zit hier verder niks in de buurt, dus we eten even een burger bij het restaurant van het hotel. Nu een beetje buizen. Wat gaat de tijd enorm snel. Aussie alweer achter ons met no worries mate en good on ya. Vanaf morgen trekken we kiwiland in. Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s