Last day in Oz

Laatste dag in Australië. We pakken de laatste spullen in en rijden al vroeg naar het centrum. Het gaat snel, dus we zijn er al vroeg. Even koffie drinken, daarna naar de tandarts. Dikke stress daar, want er waren problemen met de computer. De tandarts is een kwartier bezig en de spalk zit goed vastgeplakt. Ondertussen wilde hij alles weten van onze reis. Alle klanten moeten direct afrekenen en zo’n kwartiertje blijkt behoorlijk kostbaar. Indienen bij de verzekering. Maar het is fijn dat het gemaakt is. Direct maar even testen of ermee gegeten kan worden; bij Queen Victoria Market kopen we een borek (plat warm gevuld broodje). Het is warm weer, boven de 30 graden. Daarna rijden we naar het Formule 1 hotel bij Melbourne airport. Derde keer dat we hier zijn. Makkelijk want we weten de weg. Alle spullen zetten we op de kamer, waarna we de bus terugbrengen. Nigel rijdt ons in onze bus weer naar het hotel. Met z’n drieën voorin, lekker krap, maar Nigel “was due for a snuggle”. We lopen een rondje en halen een ijsje.

Terug op de kamer krijgen we een email van Mirjam en Coen. De auto uit Nederland is na dagenlang wachten eindelijk ingeklaard. Ze komen naar ons hotel. Superstoere bak, helemaal leuk om Nederlandse kentekenplaten hier te zien. Met ons op 1 stoel achterin rijden we naar een pizzeria. Heel gezellig gegeten en bijgepraat. Terug bij het hotel natuurlijk op de foto met de auto. Leuke afsluiting van Australië. Hun avontuur begint, wij gaan op naar het volgende land.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s