Mornington Peninsula

We kunnen buiten ontbijten en zitten heerlijk in de zon te lezen. Allebei een spannend boek, dus geen haast om te vertrekken. We bekijken vandaag in vogelvlucht Mornington Peninsula. Eerst naar Arthurs Seat, een bergje op dit schiereiland. We doen wandeling rond de top van de berg met weer mooie uitzichtpunten. Vaag in de verte in de smog is de skyline van Melbourne zichtbaar, 60 km verderop. Daarna rijden we naar Sorrento, een klein toeristisch plaatsje met terrasjes. Hier is er geen recessie; er wordt volop gebouwd aan grote huizen met zeezicht. We lunchen op het terras bij Just Fine Food. Nog even wat boodschappen gedaan; uitkienen zodat het uitkomt voordat we vrijdag de bus inleveren.

’s Middags rijden we naar Melbourne. We ontwijken de binnenstad en de tolwegen. Dat is dus serieus kaartlezen op de iPad. De stad is groot en ook de buitenwijken zijn druk. We zijn een kleine 3 uur onderweg voordat we de camping aan de westkant van Melbourne hebben bereikt. Het is zomers warm, dus snel de stoelen buiten en slippers aan. Weer lekker lezen en buiten eten. Het is pas laat donker, dus we kunnen lang lezen. Internet is hier supertraag, dus dat beperken we tot een minumum. Morgen Melbourne in en kijken of we met Mirjam en Coen kunnen afspreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s