From mountains to goldfields

We rommelen ’s morgens rustig aan. Ook Anna, Arno en Sascha gaan vandaag weg, Om 10 uur verlaten we de camping om in Halls Gap nog even koffie te drinken op een terras. We nemen afscheid, want zij rijden naar het zuiden en wij naar het oosten. In Nederland weer bijpraten over onze avonturen. Wij zijn ontzettend jaloers, want zij gaan pas in mei terug. Voordat we de Grampians verlaten gaan we voor een korte wandeling naar Fyans Creek loop en bekijken we het cultureel centrum. Ook hier zien we grijze kangaroos; dat type hadden we in andere gebieden nog niet gezien, dus goed excuus voor een foto. Inmiddels begint het te regenen, dus besluiten we het hiken voor vandaag voor gezien te houden. We lunchen in de bus en rijden de Grampians uit. We nemen de toeristische Goldfields route. Hier is een goldrush geweest, maar we gaan morgen pas bekijken wat hiervan nog te zien is.

Eind van de middag zijn we op de camping in Maryborough en kunnen we lekker buiten zitten. Het is bewolkt, maar lekker warm. We willen koken in de bus en komen erachter dat de gasfles leeg is. Slordig natuurlijk. Op de camping hebben ze niet de goede maat gasfles, dus besluiten we te BBQ-en en morgen de gasfles te laten vullen. De temperatuur is ’s avonds ook prima; we zitten buiten, branden de anti-muggencoil en zijn ingesmeerd met antibeestenspul. Morgen wordt het een stuk kouder, dus nemen we het er even van. Heerlijk elke dag in korte broek en op slippers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s