Exploring the Grampians

We staan rustig op en ontbijten buiten. Het is bewolkt, maar warm. Vandaag gaan we met Anna, Arno en Sascha op pad in de Grampians. Zij zijn hier al wat langer, dus weten de weg. Hun bus is groter, dus daar gaan we mee. We bekijken prachtige uitzichtpunten met weer een enorm weids uitzicht en een waterval. We doen een paar korte wandelingen, met Sascha in de “tas” (op de rug van papa) of lopend. Meteen even gesport, want Sascha wilde soms liever door Lesley gedragen worden en daar krijg je spierballen van. We lunchen bij een picknicktafel, waarbij een kookaburra het kaas van Lesley d’r brood pikt, door een snoekduik te nemen als je even niet kijkt. Met een peuter erbij nemen we uiteraard een ijsje toe, allemaal natuurlijk. Achteraf even opgezocht op de kaart wat we gezien hebben; heerlijk even niet nadenken.

Op de camping lekker buiten zitten en na een rondje fris snel aan de borrel. Daarna BBQ, waarbij wij kennismaken met de BBQ sheet, een soort plastic matje dat zo op de plaat kan. Handig! Normaal een mannentaak voor Aussies, maar Anna is onze BBQueen. Achter het hek kijken de mannen met Sascha naar de kangaroos die grazen. Lekker gegeten en tot 11 uur buiten gezeten. Af en toe een enorme windhoos, dus borden en glazen vasthouden. Op een paar spetters na mazzel met het weer. De tijd vliegt voorbij, en er zijn weer wat flessen wijn op. We zijn lekker moe, want helemaal niet gewend de hele dag met zo’n kleintje te spelen. En “meisje” en “jongen” (dat zijn wij) zijn populair. Erg gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s