We are the Grampians

We ontbijten in het hotel en pakken daarna de taxi voor een klein ritje naar camperverhuurbedrijf Bargain, Ze zitten pas 3 maanden in Melbourne en hebben dus nog geen bord aan de muur. Gelukkig zien we een camper staan en een meneer komt direct op ons af. De uitleg wordt steeds korter, want wij zijn natuurlijk helemaal thuis in het campergebeuren. Helaas krijgen we geen kaart, maar wel een soort stratenboek van Melbourne en omgeving, zo dik als een telefoonboek. We pikken onderweg wel een kaart op. Eerst naar de supermarkt om groot in te slaan. Daarna rijden we de stad uit, de tolwegen vermijdend. 

In Castlemaine lunchen we in het stadsparkje en halen we bij het visitor centre wat boekjes en kaarten. We hebben afgesproken met Pon-collega Anna, Arno en Sascha in Halls Gap op de camping. Eenmaal daar richten we eerst de bus in. En een beetje poetsen, want het was matig schoon. Lang leve de wetwipes. Zodra Anna er is gaan we aan de borrel. Het is heerlijk weer en de omgeving is prachtig. Halls Gap ligt in The Grampians, een nationaal park in de bergen. Anna zorgt voor het eten, dus gaan we allemaal naar de campkitchen. Beetje snijden en spelen met Sascha, die ons jongen en meisje noemt. Heerlijk gegeten en tot laat buiten gezeten. Heel gezellig; 3 flessen wijn erdoor gejast. Morgen The Grampians bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s