Back on mainland Oz

Het was voorspeld, het regent vandaag. Maakt voor ons niet uit, want we zijn onderweg. We pakken de laatste spullen in en leveren de camper in. Er wordt direct een auto voorgereden om ons naar het vliegveld te brengen. De chauffeur had vandaag nog geen mensen vervoerd uit zo’n ver land. Zou hij vanavond aan zijn vrouw vertellen. Launceston is een klein vliegveld met mooie faciliteiten. Wij brengen de tijd door met koffie drinken, lezen en lunchen. Bijzonder: nog nooit eerder lasagna met patat gegeten.

Het vliegtuig heeft vertraging wegens slecht weer in Sydney. We zijn er met een uurtje. Met de tassen lopen we naar het Formule 1 hotel, waar we 3 weken geleden ook al sliepen. Het regent ook hier, dus we kijken wat TV. We eten een tostie en zitten hier al middenin de kerstfilms. Morgen halen we de camper op en rijden we naar de Grampians. Daar gaan we Anna opzoeken, een oud-collega van Lesley, die ook op reis is. De wijn staat al klaar horen we. Gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s