Last day in Tassie

Het is prachtig weer op onze laatste dag in Tassie. ’s Morgens is het al warm en de korte broeken kunnen meteen aan. We blijven hier een beetje in de buurt, omdat we morgen vanaf Launceston vliegen. Eerst gaan we naar Tamar Island, een wetlands gebied in de Tamar rivier. Er loopt een boardwalk doorheen en er zijn veel vogels. Lekker een uurtje gewandeld. We rijden richting de bergen en lunchen bij een picknicktafel in Deloraine. Elke gehucht heeft een park waar je kunt lunchen. Daarna wordt de weg smal en rijden we over een dirt road verder de bergen in. We bekijken Liffey Falls, een waterval die uit meerdere lagen bestaat. Lesley klimt voor een foto op een rots en glijdt naar beneden. Niet ernstig, maar een knie alsof er net is buitengespeeld, wat eigenlijk ook zo is.

We tanken alvast en halen nog een wijntje voor onze laatste avond hier. Op de camping in Longford zitten we heerlijk in de zon te lezen. ’s Avonds maken we salade, zodat de koelskast leeg is. Na het eten pakken we de tassen alvast in, want morgen moeten we de bus vroeg inleveren. Om half 10 al, terwijl we pas rond 2 uur vliegen. Voor ons geen probleem, lekker lezen dan gaat de tijd snel. Tasmanië was prachtig, op naar Victoria.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s