Hooked on hiking

We waren blijkbaar goed moe, want we worden pas na half 9 wakker. Beetje opschieten om voor 10 uur van de camping af te zijn. Op naar Douglas-Apsley National Park; we zijn goed ingelopen gisteren dus doen vandaag weer een hike. Het is hier zeer rustig; 1 echtpaar gaat alleen bij de waterhole kijken en begint er niet eens aan. Een ander echtpaar komt terug, maar ze zijn waarschijnlijk niet tot het eind gelopen, omdat Gerhard nog door behoorlijk wat spinnenwebben loopt. Via de waterhole is het een behoorlijke klim naar boven, over gevallen bomen en stenen. Soms even zoeken of we nog wel op het pad zitten. Dan daalt het af naar de gorge. Heerlijk stil is het hier. Via stenen in het water stappen we naar de waterval om daar even te zitten. Altijd leuk om een weg te zoeken over het water en te klimmen. We lopen weer terug en zijn bijna 3 uur weg geweest. Bij de bus zetten we de stoelen buiten voor een late lunch.

Naar Saint Helens is het maar een klein stukje rijden. Eerst ingecheckt bij de camping en boodschappen gedaan in het plaatsje. De ouders van Mirjam, die we eerder ontmoet hebben, staan hier ook. Later nog even kletsen met Mirjam en Coen, die hier komen eten maar wild camperen in de buurt. Zo stoer zijn wij dan weer niet. In de moderne camp kitchen gooien we de bakplaat weer vol. Ideaal en binnen eten, zonder dat het rommelig wordt in de camper. Na de afwas beetje lezen en een muziekje aan; geen internetontvangst hier. We zijn net 12 uur op, maar gaan zo maar weer naar bed. Morgen Bay of Fires bekijken en langs de noordkant naar het westen in prachtig Tassie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s