Layover in Melbourne

Vroeg zeg, die wekker. Als we weten dat we vroeg op moeten, slapen we allebei minder goed. De taxi staat er al en het is maar een klein ritje. Qantas heeft inchecken helemaal geautomatiseerd; niet alleen boardingpassen printen, maar ook labels voor de koffers, zelf plakken en in een machine zetten. Gerhard had zijn label wel erg scheef geplakt, maar de koffer is toch aangekomen. Ontbijten op Perth Airport; altijd weer verbaasd over hysterische tarieven. We vertrekken met een klein beetje vertraging, omdat de baan wordt afgesloten wegens noodweer. Was van korte duur. Vlucht was prima, lezen, eten en film kijken. Een passagier was erg beroerd, lag over 3 stoelen met een zuurstofkapje en was spierwit. We vertrokken om 8 uur en zijn opeens kwart voor 3 in Melbourne, vanwege 3 uur tijdsverschil. Hier is het prachtig weer, een graad of 22. We lopen met de tassen naar het hotel.

We slapen al de tweede nacht in een Formule 1 hotel. Het goedkoopste dat we kunnen vinden, lekker basic. Het is een echte slaapbunker, geen terras om buiten te zitten. We lopen een rondje, maar ook 2 andere hotels hebben geen terras; wij zien een gat in de markt, want het is veel te mooi weer om binnen te zitten. We halen een ijskoffie en gaan in het gras voor onze slaapbunker zitten. Weinig keuze hier wat betreft eten, dus nog een avondje bij de Mac. Nu een beetje buizen. Morgen nog vroeger op; we willen rond 5 uur weglopen bij het hotel. Wie budget reist, moet vroeg opstaan. Morgen naar Tassie. Zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s