No more wheels

Prima geslapen de laatste nacht in deze bus. We hangen ’s morgens de was nog wat uit, zodat deze toch nog droog wordt. Verder pakken we de tassen in en poetsen we de bus alvast van binnen. Af en toe valt er een buitje. We rijden naar de autowasserette. In Sydney waren we $55 kwijt voor een full service wasbeurt. Veel geld, dus rijden we naar een self service washok. Ging toch ook nog $19 in, want dat rode zand is hardnekkig. Aanzienlijk betere prijs.

Voordat we de bus inleveren rijden we eerst naar het hotel om de tassen neer te zetten. We zijn iets te vroeg, dus wachten daar tot 12 uur. Daarna rijden we naar de verhuurmaatschappij. Inleveren is zo gebeurd, enquete invullen en we krijgen wat papierwerk. Ze kijken de bus eigenlijk nauwelijks na. We lopen naar het centrum waar we koffie drinken. Perth is echt een stad, overal mensen in pak. Wij hebben vandaag voor het eerst in weken weer een spijkerbroek aan. Het regent inmiddels behoorlijk hard, dus houden we Perth voor gezien. Met de stadsbus gaan we terug naar het hotel, beetje TV kijken, want dat hebben we al lang niet gedaan. We zijn wat betreft nieuws weer helemaal bij, maar merken ook dat we er niets aan gemist hebben. ’s Avonds lopen we naar McDonalds om wat te eten en halen we een ijsje bij het tankstation. Vroeg naar bed, want morgenochtend om kwart voor zes moeten we buiten staan voor de taxi naar het vliegveld. Slapen lukt vast wel; kunnen we ook in de bus, dus zeker in een zacht bed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s