Freeway to Freo

Het is prachtig weer op de boerencamping; de zon schijnt en we kijken uit over het weiland. Rond half 10 rijden we terug richting Perth. Vandaag willen we een nieuwe camera kopen. Op internet een adres opgezocht van de lokale Media Markt, in de buurt van Fremantle. Gerhard herkent het logo onderweg; in Mandurah zit ook een filiaal. Het toestel dat we willen hebben is er niet en het verloopt klungelig als gezocht moet worden waar wel (en waar die plaatsen dan liggen). Een tiener die er werkt als poetser hing al een beetje rond bij ons en zei dat de concurrent niet zo ver in dezelfde plaats zit. Natuurlijk niet de bedoeling, maar voor ons wel fijn, want daar hebben ze wel het toestel dat we willen hebben. Even naar McDonalds voor een ijsje om het te vieren. We rijden nog een stukje door, net onder Fremantle. Op de camping lunchen we nog laat, waarna we het strand gaan bekijken, op een kwartiertje loopafstand. Er zitten 2 prachtige pelikanen bij de pier. Helaas ook veel (mini) wespen, dus besluiten we terug te lopen naar de camping voor een frisse duik in het zwembad.

Verder niet zoveel gedaan; Gerhard heeft zich een beetje verdiept in de camera en verder lezen en internetten we. We eten de voorraad op, want over 2 dagen leveren we de bus in. Morgen gaan we naar Fremantle, de nieuwe camera proberen. Zou die tiener nu ontslagen zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s