To the wine country

We verlaten de stad weer en rijden naar het zuiden, langs de kust. Het is mooi weer, radio aan, gezellig. Voor het eerst lijkt het hier op een snelweg, maar we pakken af en toe de toeristische route. Bij Bunbury parkeren we bij een parkje en rollen we een wrap. Bij Bunker Bay verderop pakken we een uurtje strand om aardbeien te eten en te kijken naar het prachtige blauwe water. We rijden verder door de Margaret River region, een wijngebied met glooiende heuvels en wijnhuizen van alle formaten. We checken in bij een kneuterige camping, gecombineerd met een boerderij. Om half zes worden de dieren gevoerd en kinderen staan te dringen om een wortel en hooi te geven aan een paard, twee koeien, een kalf en wat geiten. Ook is er een groot springkussen, waar Lesley zich aan waagt. Helaas, geen talent. Een meisje legt uit dat je met je voeten los moet komen. Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We eten buiten en gaan na de afwas in de bus zitten. Lekker rustig dagje.

Er zit een nieuwe vlek op de camera, nu midden in beeld en loeigroot. Morgen even buiten de bus houden als we rijden, misschien helpt dat. Anders shoppen voor een nieuwe als we in een grote stad zijn. Qantas vliegt nog steeds niet; al berichten gelezen waarin sprake is van de kerst. Morgen kijken of we iets anders kunnen regelen. En wijn proeven natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s