Cruising the Wheatbelt

Vanmorgen langs bij de automonteur. Het onderdeel is er, dus het slot van de achterklep is met 10 minuten gemaakt. Weer prima service. Vandaag rijden we weg van de kust, naar de wheatbelt, een groot gebied waar graan wordt verbouwd. Onderweg kleine stopjes, zoals de leaning tree, een boom de horizontaal groeit, platgewaaid door de wind. Bij een lookout over de Yarra Yarra Lakes lunchen we. Het is vandaag wat frisser en flink bewolkt. Aangezien we al vroeg op de geplande bestemming zijn, besluiten we door te rijden, terug naar de kust. Onderweg mooie papegaai-achtige vogels gezien, graan zover je kunt kijken en er steekt een echidna over. Dit lijkt op een hele grote egel. Hij gaat plat liggen midden op de weg, stekels naar buiten. Gelukkig is de weg niet druk, dus wij stoppen even voor een foto.

Onderweg pakken we nog wat regen mee, maar aan de kust is het droog. We checken in bij een camping aan de kust in Cervantes. Eind van de middag kunnen we hier nog buiten zitten. Tijd voor de kapper, dus Lesley scheert Gerhard z’n hoofd met de trimmer. Het opzetstukje zat alleen wat los. Nu zit er boven de linker brillenpoot een kaal plekje (oeps). Vreselijk de slappe lach. Met zonsondergang kijken nog even bij de zee, de wolken kleuren roze. We maken weer een maaltje in de bus. ’s Avonds flink skypen, dus voor ons doen gaan we laat naar bed. De hele camping slaapt al. Blijkt dat het licht in het toiletgebouw is uitgevallen. Dus met de hoofdlamp op tandenpoetsen. We staan nog een nacht op deze camping, dus morgen een beetje uitslapen. Lekker onderweg dagje vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s